Inloggen

Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) Inkomstenbelasting

Wij verzorgen voor u de aangifte Inkomstenbelasting. Om zowel u als ons hierbij te ondersteunen kunnen wij vanaf aangiftejaar 2014 gebruik maken van de gegevens die al bij de Belastingdienst bekend zijn, de zogenaamde Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA).

Deze vooraf ingevulde aangifte is een middel ter ondersteuning van de gegevens die u normaal gesproken bij ons aanlevert. Echter, wij ontvangen die gegevens alleen als u daar toestemming voor geeft. U ontvangt hierover binnenkort een brief van de Belastingdienst/Logius. Bij deze brief bevindt zich een registratiebrief met een activeringscode. Hieronder leest u wat u kunt doen.

  • Als u akkoord gaat, verzoeken wij u zo spoedig mogelijk de activeringscode aan ons door te geven. Dit kan per post door het formulier naar ons op te sturen, per telefoon via 0570-550088 of per mail naar info@ceb-overijssel.nl. De activering dient plaats te vinden voor de vermelde datum op het formulier, daarna vervalt deze mogelijkheid weer.
  • Als u niet akkoord gaat, hoeft u niets te doen. Uw registratie wordt dan niet actief: wij kunnen dan de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte niet gebruiken.

Een registratie van een machtiging voor de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte is voor één aangiftejaar. U beslist dus per aangiftejaar of wij de gegevens van de vooraf ingevulde aangifte kunnen gebruiken.

Voor vragen of onduidelijkheden kunt u uiteraard contact met ons opnemen.


« terug naar het nieuwsoverzicht