Inloggen

Teamgenoten gezocht voor Big Challenge 2017!

In 2017 zal Roelof Hepping weer meedoen aan de Alpe d’HuZes met een team van Big Challenge!

Stichting Big Challenge is opgericht om de strijd tegen kanker actief te ondersteunen met vertegenwoordigers van de gehele veehouderij. Het doel van BIG Challenge is om tijdens Alpe d’HuZes 2017 minimaal 800.000 euro bijeen te fietsen/rennen. Om dit te bereiken benaderen de BIG Challenge-deelnemers een groot aantal sponsors en organiseren zij in de aanloop naar het evenement diverse sponsoractiviteiten, zoals een sponsorsymposium en diverse biggenraces. Enerzijds om geld in te zamelen en anderzijds om bij een breed publiek bekendheid te geven aan dit initiatief van de agrarische sector.

Dit jaar is Roelof teamcaptain van team Big Challenge 8. Hiervoor zoekt hij echter nog een paar gemotiveerde, sportievelingen die zijn team willen versterken! Samen met andere teamgenoten zamel je geld in dat ten goede zal komen aan verschillende onderzoeksdoelen. Op 31 mei of 1 juni 2017 zal je dan samen met het team de strijd met de berg aangaan!

Ben jij die gemotiveerde sportieveling die zich in wil zetten in de strijd tegen kanker en wil je graag Roelof en zijn team versterken? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen aan info@ceb-overijssel.nl.

Voor meer informatie over Big Challenge kunt u kijken op de website http://www.bigchallenge.eu


« terug naar het nieuwsoverzicht