Inloggen

Stagiaire Jorni Vrielink

Vanaf 30 januari jl. loopt Jorni stage bij CEB. Hij zit in het laatste jaar van Aeres Hogeschool te Dronten. T/m eind juni zal hij op kantoor te Lettele te vinden zijn.

Voordat Jorni op deze Hogeschool terechtkwam heeft hij de MBO-opleiding “Dier en Veehouderij” bij Landstede te Raalte gevolgd. Gedurende zijn laatste halfjaar op Aeres volgt hij twee minoren (keuzepakketten). Iedere twee weken wordt er per minor een lesdag vrijgemaakt voor theoretische lessen op school. Gemiddeld is hij vier dagen per week bij CEB aanwezig. Aangezien Jorni twee minoren tegelijkertijd volgt en tevens zijn opleiding volgens planning wil afronden is er genoeg werk aan de winkel!

De ouders van Jorni hebben een melkveebedrijf wat hij op termijn over wil nemen. Dit zal echter nog wel even op zich laten wachten aangezien de bedrijfsomvang niet voldoende is om een dubbel inkomen uit te halen. Bovendien is hij van mening dat buiten de deur werken goed is voor je persoonlijke ontwikkeling en contacten. In zijn vrije tijd voetbalt Jorni bij SV Schalkhaar en is hij lid van Schietvereniging Averlo.


« terug naar het nieuwsoverzicht