Inloggen

Nieuwe bedrijfsadviseur

Per 1 februari 2016 komt Walter Wagenmans ons adviesteam versterken. Hiervoor heeft hij gewerkt als zelfstandig adviseur in de varkenshouderij. Walter is woonachtig in Lemelerveld. Na afronding van zijn studie aan HAS Larenstein is hij tot eind 2012 werkzaam geweest als medewerker en bedrijfsleider op verschillende gesloten varkensbedrijven.

Naast zijn praktijkervaring was Walter gedurende die periode veel bezig met het analyseren van zowel technische als economische cijfers. Dit deed hem besluiten om in 2013 zijn eigen bedrijf op te starten. Als zelfstandig adviseur daagde hij varkenshouders uit om verbeterpunten binnen hun onderneming te zoeken, te analyseren en te optimaliseren.

Vorig jaar werd Walter door een van onze medewerkers geattendeerd op deze vacature. Hij zag hierin een nieuwe uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen. Met zijn gedegen kennis en achtergrond vanuit de praktijk ziet hij voldoende kansen om de klanten van CEB te kunnen adviseren en uit te durven dagen. Wellicht zult u binnenkort met hem kennismaken; Walter gaat vanaf 1 februari 2016 fulltime bij ons aan de slag.


« terug naar het nieuwsoverzicht