Inloggen

Nieuwe adviseur

Vanaf juni 2017 ben ik, Jan van Eerden, werkzaam als agrarisch adviseur bij CEB. Mijn werkgebied zal voornamelijk in de  Achterhoek zijn en dat komt goed uit want ik ben namelijk een geboren en getogen Achterhoeker. Ik ga al meer dan 25 jaar  de boer op als adviseur en  voel mij eigenlijk een soort boer tussen de boeren. Aan ervaring geen gebrek dus, hoewel het werk toch nog elke keer weer nieuwe verassingen in petto heeft. Dat maakt het boeiend en je bent tenslotte nooit te oud om te leren, ook niet als je 54 bent.  Ik heb kennis op gebied van  bedrijfskundige, financiële en fiscale zaken. Daarnaast heb ik ervaring in mediation.
Samen  met mijn vrouw en drie kinderen (de vierde is het huis al uit)  woon ik in Barlo, in het buitengebied van Aalten. Uiteraard heb ik ook wat hobby’s, zoals gitaar spelen in verschillende bandjes, gitaarles geven, wandelen in de natuur en daarna ontspannen op een terras. Daarnaast  maken we graag stedentripjes, en bezoeken we muziek- en theaterevenementen. Als Achterhoeker ben ik uiteraard  ook jaarlijks op de zwarte cross te vinden.

Ik hoop  u, als klant (of potentiële klant)  van CEB, binnenkort te ontmoeten zodat we samen kunnen werken aan een gezonde toekomst voor uw bedrijf. Ter informatie: per mail ben ik bereikbaar op j.vaneerden@ceb-overijssel.nl.

 


« terug naar het nieuwsoverzicht